Title of a News Article

Erdoğan, Yıldız’ı teselli etti

Erdoğan, Yıldız’ı teselli etti
banner206
Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Suruç Belediye Başkan Adayı olan ancak seçimleri BDP’ye kaybeden Av. İ. Halil Yıldız’ı teselli etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Rabia Meydanı’nda düzenlenen iftar programında 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Suruç Belediye Başkan Adayı olan Av. İbrahim Halil Yıldız’ı yanına çağırdı. Ayaküstü gerçekleşen görüşmede Erdoğan, Yıldız’dan hal hatır sorarken kendisine bazı tavsiyelerde bulundu. Erdoğan, seçimi kaybetmesine rağmen İ. Halil Yıldız’ı başarılı bulduğunu ve siyasete devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Bunun üzerine konuşa Yıldız ise, siyasetten hiçbir zaman kopmayacağını ve bundan sonra 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalıştıklarını vurgulayarak, “Sizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
m osun
m osun - 10 yıl Önce

surucun suyu akmadi acilis sirketler ceza almasin hak edis paralarini alsindiye basbakan yalan soyledi yalan acilisyapti suructa akp yalaciya cikti ismi

SIRADAKİ HABER

banner195