Title of a News Article

Ertekin ve İletmiş'den kınama...

.

Ertekin ve İletmiş'den kınama...
banner206

 Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin ve ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Ankara’da gerçekleşen terör saldırısına tepkiler sürerken bir tepki de ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin’den geldi. Başkan Ertekin, gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirdi.  Başkan E. Sabri Ertekin, mesajında şunları kaydetti: “Ankara Kızılay Güvenpark'ta seyir halindeki bomba yüklü bir araçla düzenlenen terör saldırısıyla 34 kişinin hayatını kaybettiğini ve 125 kişinin yaralandığını derin bir teessürle öğrendik. Bu olay tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür.  Bu saldırının, ülkemizin huzuruna karşı yapılmış bir saldırı olduğu ortadadır.

Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya yönelik gerçekleştirilen hiçbir terör saldırısını tasvip etmiyor, bu saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı yürüttüğü mücadeleyi destekliyor, bu saldırıyı yapanların en kısa zamanda yakalanıp yargıya teslim edileceğine inanıyoruz.

Bu düşüncelerle gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

 

MECLİS BAŞKANI İLETMİŞ “BU ELİM SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ise, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Meclis Başkanı İletmiş mesajında şunları kaydetti:  “Ankara Kızılay Güvenpark'ta seyir halindeki bomba yüklü bir araçla düzenlenen terör saldırısıyla 34 kişinin hayatını kaybettiğini ve 125 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Bu olay bizleri derinden üzmüştür. Ülkemizde huzuru bozmak isteyenlerin gerçekleştirdiği bu elim saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyoruz.

Gerçekleştirilen bu menfur saldırının hiçbir meşruiyet taşımadığı aşikardır. Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar, milletimize ve onlarla kararlı bir şekilde mücadele eden güvenlik güçlerimize asla gözdağı veremeyecektir. Ayrıca; en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum vatandaşlarımızı hedef alan saldırılarla birlik ve beraberliğimizi bozamaya çalışan hiçbir örgüt amacına ulaşamayacaktır.

Bu menfur saldırıyı planlayanları arkasında olanları ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bizi derinden üzen bu saldırı neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195