Title of a News Article

Eski havaalanı fidanlık oluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı 4. Oturumunda; Eyyübiye ilçesinde atıl durumda bulunan eski havaalanının, Büyükşehir Belediyesi tarafından fidan yetiştirmek ve kenti yeşillendirmek için fidanlık olarak yeniden düzenlenmesine karar verildi.

Eyyübiye ilçesine bağlı Büyükalan mahallesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski havaalanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin desteği ve alınan Meclisi kararı ile Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde kullanılmak üzere fidan yetiştirilmesi için tesise dönüştürülüyor. Alınan karar neticesinde Büyükşehir Belediyesine devir edilen 660 dönümlük alanda ilerleyen günlerde projelendirme ve etüt çalışmaları başlayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Nihat Kılıç, "Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Haziran ayı 4. oturumunu gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin hassasiyetle üzerinde durduğu Eyyübiye ilçesine bulunan eski Havaalanı Belediye hizmet alanı olarak belirleyerek Büyükşehir Belediyesi fidanlığı olması kararlaştırılmıştır. Şanlıurfalı vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla üzerinde hassasiyetle durduğumuz alanı bu şekilde kararlaştırmış bulunmaktayız.  Kararda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve tüm Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum, Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun" şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195