Title of a News Article

Esnafa Moral veren Bürokrat...

.

Esnafa Moral veren Bürokrat...
banner206
        Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük , Suruç ve Ceylanpınar olaylarının ardınan huzur ortamının azaldığı esnafa moral ve mortovasyon verdi.   Vali Küçük Cuma namazı sonrası Dergah bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. 
Balıklıgöl platosunda yer alan Halilürrahman Camiinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılacak olan restorasyon çalışmaları öncesi, camide kılınacak olan son Cuma namazı dolayısıyla namazını burada kılan Vali İzzettin Küçük; namazın ardından Balıklıgöl’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşı esnafını da ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; esnafa işlerinde bereketli kazançlar diledi.
       Gezisi sırasında kendisine ikram edilen meyan şerbetini geri çevirmeyen Vali İzzettin Küçük; ikramda bulunan şerbetçi ustanın isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi. Bölgedeki esnaf kahvesinde bir süre oturarak vatandaşlarla sohbet etmeye devam eden Vali İzzettin Küçük; kendisine gösterilen ilgiden dolayı esnafa teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e gezisi sırasında Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz ve Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan da eşlik etti

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195