Title of a News Article

Eylül'de ihaleye çıkacak!

Eylül'de ihaleye çıkacak!
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası öncülüğünde hazırlanan ve Avrupa Birliği Hibe Destek fonu onayı ile başlayan Şanlıurfa Pomuk Lisanslı Deposu projesinin ihale aşamasına geldiği bildirildi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile Avrupa Birliği'ne sunularak hibe desteği alan Şanlıurfa Pamuk Lisanslı Deposu projesinin çalışmaları sürüyor. 30 bin tonluk Pamuk Lisanslı Deposu Projesi, geçtiğimiz yıl Avrupa Birliği Delegasyonunun katılımıyla imza töreni gerçekleştirilmişti. Projesinin inşaat ihalesi 8 Eylül 2014 tarihinde yapılacağı açıklanırken, ihaleye katılacak olan firmalara yönelik Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bazı yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Cem Aktemur ve Ersin Bağdur tarafından ihaleye katılacak olan firmalara ihale mevzuatıyla ilgili bilgiler verdi. Toplantıdan sonra Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde 117 dönüm üzerine yapılacak olan proje ile ilgili saha gezisi düzenlendi.
Gezide firma yönetici ve temsilcililerine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkilileri tarafından bilgiler verildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 01:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195