Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesi faizleri siliyor

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, yürürlüğe giren torba yasadan yararlanmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğe giren Torba Yasa’yla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Eyyübiye Belediyesi, borç faizlerinde aftan yararlanmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Torba Yasası olarak bilinen “Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve diğer bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması” hakkındaki kanunun yürürlüğe girmesiyle Eyyübiye Belediyesi de harekete geçti. Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük yürürlüğe giren torba yasayla ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu. Bu güne kadar ödenmeyen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi ile idari para cezası gibi alacaklarını ödemeyen vatandaşlara seslenen Küçük ‘’ vatandaşlarımız 30 Kasım tarihine kadar belediyemize başvurup bu aftan yararlanabilir’’ dedi.

SON GÜN 30 KASIM

 Borç faiz affından yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın en kısa zamanda belediyemize başvurmaları gerekiyor diyen Belediye Başkan Yardımcısı Küçük  “Biz, Eyyübiye Belediyesi olarak Torba Yasa yürürlüğe girdiği andan itibaren sistemimizdeki çalışmalarımızı yaptık, hesaplarımızı da ona göre gerçekleştirdik.  Sistemde yapılan çalışmalar ve hesaplamalar dün itibariyle sona erdi. Bu gün itibariyle 30 Kasım tarihine kadar Eyyübiye’deki vatandaşlarımız geçmiş Emlak ve Çevre Temizlik borçlarının faiz oranlarında yüzde 95’e kadar indiriminden yararlanabilirler.  Vatandaşlarımızın bu borç faiz oranlarından yararlanabilmeleri için İmam Bakır Mahallesi Yeni İtfaiye arkasında bulunan Ek Hizmet Binamıza gelmeleri gerekiyor. Ek hizmet binamızda daha önceden hazırlanan dilekçeler doldurulmak suretiyle bizlere başvurularını gerçekleştirmiş olacaklardır. Gelen vatandaşlarımızın zorluk yaşamaması için sadece kimlikleriyle gelmelerine olanak sağlayan sistemimizi geliştirdik. Kimlikleriyle gelen vatandaşlarımıza görevli arkadaşlarımız gerekli kolaylığı sağlayacaklardır. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız bu fırsatı kaçırmamalarıdır. Kasım ayı sonuna kadar belediyemize müracaat edip geçmişe yönelik yatırmamış oldukları borçlarının faiz affından faydalanmalarıdır. 30 Kasım son gün olduğu için vatandaşlarımız bu tarihten itibaren bu aftan faydalanamayacaktır. Bizler Eyyübiye Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yaptık vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195