Title of a News Article

Eyyübiye'de denetimler sürüyor

Eyyübiye'de denetimler sürüyor
banner206
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında, sağlık ve hijyen denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürürken, diğer yandan belediyenin ürettiği maskeleri de esnafa dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında, sağlık ve hijyen denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürürken, diğer yandan belediyenin ürettiği maskeleri de esnafa dağıtıyor. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sağlık ve hijyen denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaş sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını bu doğrultuda yoğunlaştıran Eyyübiye Belediyesi, bir yandan rutin denetimlerini sürdürürken diğer yandan esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, semt pazarı esnafı başta olmak üzere sağlık ve hijyen ile sosyal izolasyon ve mesafe konusunda uyarılarda bulunup, esnafa maske dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesinin sağlık ve hijyen konusundaki titiz çalışmasından memnuniyet duyan esnaflar,” Eyyübiye Belediyemize ve Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. Bizler de semt pazarı esnafı olarak kurallara uyuyoruz. Belediyemiz hem bizlere hem de alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıyor. İnşallah birlikte bu zor günleri de atlarız.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195