Title of a News Article

Eyyübiye'de ihtiyaçlar karşılanmaya devam ediyor

Eyyübiye'de ihtiyaçlar karşılanmaya devam ediyor
banner206
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir karşılıyor. 444 03 63 numaralı telefon aracılığıyla belediyeye ulaşan ekiplere, ilgililer ihtiyaçlarını ulaştırıyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir karşılıyor. 444 03 63 numaralı telefon aracılığıyla belediyeye ulaşan ekiplere, ilgililer ihtiyaçlarını ulaştırıyor. Çin'de ortaya çıkan ve dünyada hızla yayılıp, Türkiye'ye de sıçrayan yeni tip koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirlere son olarak 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanların dışarıya çıkmalarına sınırlama getirilmesiyle devam edilmişti. İç İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile dışarı çıkmalarına sınırlama getirilen yaşlılar için Eyyübiye Belediyesi de seferber oldu. İlçe genelinde hijyen, temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Belediyecilik örneği göstererek, dışarıya çıkamayacak olan 65 yaş üstü kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılar ve vatandaşlar için, yardım elini uzattı. Ekipler 444 03 63 numaralı telefon aracılığıyla belediyeye ulaşan vatandaşların gıda, temizlik malzemesi, maske, eldiven ve kolonya ihtiyaçlarını gideriyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışma yürüten ekipler, vatandaşların takdirini topladı.

Çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,” Allah cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Bizler kurallara uyup dışarı çıkmıyoruz. Sağ olsun Başkanımız bizlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Allah kendilerinden razı olsun. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195