Title of a News Article

Eyyübiye'deki dev projede çalışmalar sürüyor

Eyyübiye'deki dev projede çalışmalar sürüyor
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyüğü olma özelliği taşıyan ve yapım çalışmalarında sona gelinen 180 dönümlük  Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyüğü olma özelliği taşıyan ve yapım çalışmalarında sona gelinen 180 dönümlük  Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Kuş beraberinde Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, Abdullah Toprak, Meclis Üyeleri Ahmet Haşim İnan, İzzet Çiftçi, Halil Güneş, Ahmet Çoban ve Mahmut Birinci ile birlikte yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 180 dönümlük Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 180 dönümlük alanda yapımı başlayan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, millet kıraathanesi, cami, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, spor kompleksleri ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Eyyübiye için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Kuş,”3 yıl önce Eyyübiye’mize bir Millet Bahçesi kazandıracağımızın vaadinde bulunmuştuk. O gün itibari ile gerek meclis üyelerimiz gerekse teşkilatımız ile kenetlenmiştik ve Eyyübiye’ye bir Millet Bahçesi kazandıracağımıza emindik. Girişimlerimizi yaptık adımlarımızı attık ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un da Şanlıurfa’ya teşrifleri ile Eyyübiye’yi kendisine anlattık. Millet Bahçesinin Eyyübiye’ye zaruri olduğunu ifade ettik. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile sağ olsun Bakanımız Murat Kurum Eyyübiye’ye 180 dönümlük Millet Bahçesi’nin müjdesini vermişti. Yaklaşık 6 aydır çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şuanda Eyyübiye’ye yapılacak olan Millet Bahçesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyüğü, Türkiye’de ise en donanımlı 3. Millet Bahçesi olma özelliği taşıyor. “dedi.

Meclis üyeleri de yaptıkları açıklamada Millet Bahçesinin Eyyübiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek emeği geçenleri tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195