Title of a News Article

Eyyübiye kırsalında çalışmalar sürüyor

Eyyübiye kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yaşadığı mağduriyetin önüne geçmek için hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapılmadan sürdürülen çalışmalarda alt yapısı tamamlanmış kırsal mahallelerde stabilize, merkezde ise kilitli beton parke taşı döşeme, yeni yol ağı oluşturma, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsalda oluşturulan 4 şantiye ile bölgedeki yol sorununu bir bir çözüme kavuşturuyor. Ekiplerin son olarak Sağlık mahallesi Çiftlik mezrasındaki çalışması bölge sakinlerinin de takdirini kazandı.

Eyyübiye Belediyesinin hummalı çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Sağlık Mahalle Muhtarı Halil Demirçalış ve vatandaşlar,” Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Çamurdan dolayı çok mağduriyet yaşıyorduk. Sağ olsun Başkanımızın talimatlarıyla ekipler hızlı bir şekilde çalışma yürüttüler. Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederiz. “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195