Title of a News Article

Eyyübiye SYDV'de mesai kavramı yok!

Eyyübiye SYDV'de mesai kavramı yok!
banner206

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü mesai saatine mesai katarak hizmet veriyor. 

Dünyayı kasıp kavuran korona virüsüne karşı sosyal mesafeyi koruma adına tedbirlerin arttırıldığı Türkiye'de, devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımlar yapılıyor. Bu yapılan yardımların adreslerinden birisi de Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Ekonomik İstikrar ve Kalkınma Paketi yardımı kapsamında Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 45 milyon TL ödenek ayrıldı. İlk etapta 35 bin, ikinci etapta ise 10 bin hanenin kapısı çalınarak 1000 TL nakdi yardımda bulunuldu. 

PEKİ BU YARDIMLAR NASIL ULAŞIYOR? 

Ekonomi İstikrar ve Kalkınma Paketi projesi kapsamında Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 45 milyon TL gönderildi ve vakıf personeli günlük 18 saat mesai yaparak vatandaşlara ulaşıyor. Yoğun bir tempoda özveriyle çalışan Vakıf personelleri 3 vardiya şeklinde çalışıyor. 

TÜRKİYE'DE BİR İLK... 

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda, covid 19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafeyi koruma adına telefonlarla hizmet veriliyor. 444'lü hat ile hizmet veren Eyyübiye Vakfı sabah 08:00 itibariyle mesaiye başlayıp gece 02:00'ye kadar çalışarak Eyyübiye'ye hizmet veriyor. 

Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayırdığı biner lira nakdi yardımı alamayanların 444 9487 nolu hattan Sosyal Yardımlaşma vakfına ulaşarak talepte bulunabilirler.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 02:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195