Title of a News Article

Eyyübiye'de bayram havası vardı

Eyyübiye'de bayram havası vardı
banner206
Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde bugün, belediyenin almış olduğu 36 yeni hizmet aracının açılış töreni bayram havasında geçti. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katıldığı açılış törenine Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ev sahipliği yaptı. Törene, Bakan Çelik'in yani sıra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Emin Önen, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgul, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye meclis üyeleri birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Hizmet araçlarının açılış töreninde ilk olarak konuşan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, alınan araçların ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, ötekileŞtirilmiş Eyyubiye yi en iyi yere getireceğiz. dedi. 

Ekinci'nin konusmasi sonrası Konuşma kürsüsüne Bakan Faruk Çelik çıktı. Bakan Çelik, Başkan Ekinci'yi kutlayarak aldıkları araçlarla daha iyi hizmet edeceklerini söyledi. 

Yapılan konuşmaların ardından araçların hizmete girmesi için kurdele kesimi yapıldı ve hayırlı olması için kurban adak edildi. Başkan Ekinci ve Bakan Çelik alınan araçları yerinde kontrol ederek kepçeyle gazetecilere poz verdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195