Title of a News Article

Eyyübiye'de parklar açılışa hazır‏

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Ayı nedeniyle gece vardiyasında çalışan ekipleri ziyaret etti, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanma aşamasında olan Direkli ve Akabe parklarında incelemelerde bulunuldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Ayı’nın gelmesi ve aşırı sıcaklardan dolayı gece vardiyasında çalışan ekipleri ziyaret edip, incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Direkli ve Akabe Mahallelerinde yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, “zaman dilimi tanımaksızın her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz.” Dedi. Akabe ve Direkli Mahallelerindeki parklarda iftardan sonra konaklama yapan aileler ve gençlerle sohbet eden Başkan Ekinci, burada sorunları da dinlemeyi ihmal etmedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir noktasında tespit edilen alanlarda yapımına başlanılan parklar, Eyyübiye halkının hizmetine tamamlanarak sunulmayı bekliyor. Direkli, Akabe, Yenice ve Osmanlı mahallelerinde yapımına kısa süre önce başlanılan ve açılışa hazır hale getirilen parklarda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, parkların kısa süre içinde açılışını yapacaklarını söyledi.

Başkan Ekinci,  genel seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Direkli ve Akabe mahallelerindeki vatandaşların park talebine duyarsız kalmamış, ilgili birimlere talimat vererek çalışmalara hemen başlanılmasını istemişti. Başkan Ekinci'nin bu talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yer tespitinde bulunduktan sonra Direkli ve Akabe'de çalışmalara başlamış ve kısa süre içinde de bitirme noktasına getirmişti. Açılışa hazır hale getirilen parklarda ekiplerin çalışma saatlerinde, Ramazan ayının gelmesi ve aşırı sıcaklıklardan dolayı değişikliğe gidilmişti. Gece vardiyasındaki çalışmaları incelemek üzere sahaya inen Başkan Ekinci’de, yoğun emeklerinden dolayı işçi kardeşlerine teşekkür etti. Çalışmaların devam ettiği parkların açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

 

" VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ ANINDA YERİNDE GETİRİYORUZ"

Parklarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, konuyla ilgili açıklama yaparak; “İnsanlarımızın taleplerini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz ay içerisinde buraları ziyaret ettiğimizde buradaki mahalle sakinlerinin ihtiyacı vardı ve ihtiyaçlarını bizlere ilettiler. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle de görüşerek burada genişçe bir bahçesi olan Süleymaniye Anaokulunun bahçesinde şuanda gördüğünüz gibi parka dönüştürme çalışmamız başladı. Bu mübarek Ramazan gününde insanlarımız bu parkın içerisinde güzel ve kaliteli vakit geçiriyorlar. Çocuklar da yan taraftaki oyun alanlarında oynuyorlar. Çok şükür kısa bir süre içerisinde bu parkı bitirdik. Biliyorsunuz yine Direkli mahallesinde parkımız bitmiş durumda ve açılışını yapmadan insanlarımızın hizmetine sunulmuştur. Yenice de aynı şekildedir. Dolayısıyla gerek şehir merkezinde gerekse kırsal alanda talep edilen hizmetler nelerse mesai tanımaksızın bunları yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

 

"İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum diyen Başkan Ekinci, “Bu arada yoğun emek sarf eden bizim değerli mesai arkadaşlara da teşekkür etmek istiyoruz. Gecenin bu saatinde halen çalışmalara devam ediyorlar. Buradaki amaç bir an önce bu alanları halkımızın hizmetine sunmak. Çok şükür bundan sonraki çalışmalarda aynı şekilde diğer mahallelerimizde devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan incelemelerin ardından Haşimiye Meydanı’nda esnaf ziyareti yapan Başkan Ekinci, vatandaşların yoğun olduğu bir kıraathanede çay içti. 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195