Title of a News Article

Eyyübiye’de temizlik takdir topluyor

.

 Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde ‘ Tertemiz Eyyübiye’  söylemini hayata geçirmek için hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe genelinde sürdürülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethane temizliğiyle de vatandaşların takdirini kazanıyor. Gün içerisinde birçok yerli yabancı turistin uğrak noktası olan tarihi mekânları bünyesinde barındıran Eyyübiye Belediyesi hem rutin temizlik çalışması hem de ibadethane çalışmasıyla beğeni topluyor. Bünyesine kattığı şehrin dokusuna uygun temizlik araçlarıyla girilmedik sokak bırakmayan ekipler,  Mancı, Buhara, Dede Osman, Yakubiye ve Halepli bahçe mahallelerinde günlük olarak iki defa sokak temizliği yapıp ardından sokak ve caddeleri yıkadı.

Periyoduk olarak ilçe genelindeki bütün mahallelerde sürdürülen temizlik çalışmasının yanı sıra ibadethane temizliğini de aksatmayan Eyyübiye Belediyesi, gelen taleplere anında cevap veriyor. Eyyübiye Belediyesi’nin ilçe genelindeki temizlik çalışmasından memnun olan vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibini tebrik etti.

Yapılan temizlikten çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden esnaf ve vatandaşlar, ‘’Buranın bir esnafı olarak her gün buranın temizliğinden ve camilerimizin temizlenmesinden gerçekten de son derece memnunuz. Allah Belediyemizden razı olsun, eksikliklerini vermesin.  Her gün buraların ilaçlanmasından da gayet memnunuz. Eskiden buraları kokuyordu ama şuanda ilaçlama nedeniyle oldukça temiz. Tekrardan esnaf olarak başkanımızdan, belediyemizden memnunuz ve çalışmalarından başarılar dileriz.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195