Title of a News Article

Eyyübiyeliler bu habere dikkat

.

Eyyübiyeliler bu habere dikkat
banner206

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye'de yapımı devam eden 110 dönümlük Yenice Mesire alanında incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Mesire alanımızı yıl sonuna doğru halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Eyyübiye'de yer alan ve daha önce 120 bin metrekare olarak yapılan Osmanlı Mesire alanını 420 bin metrekareye çıkaran Büyükşehir Belediyesi, ilçe halkına yeni bir yaşam merkezi daha kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent temasları çerçevesinde Eyyübiye'de yer alan Yenice Mesire alanına giderek çalışmaları inceledi. Beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı ve muhtarlarla birlikte fiziki çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, amaçlarının Şanlıurfa'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu söyledi.

Kurak iklim kuşağına sahip Şanlıurfa'da yeşil alanlara yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Eyyübiye ilçemize 110 dönümlük bir mesire alanı daha kazandırıyoruz. Alanda inşaat yapımının sonuna gelinmiş ve montaj çalışmaları ile sulama sisteminin çalışmaları yapılıyor. Bunların ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz yeşil alan çalışması yapacaktır. Rakım olarak yüksek olan Yenice mesire alanımız Eyyübiye'ye hayat verecektir. Yenice Mesire Alanı Eyyübiye halkımız için bir yaşam kaynağı olacaktır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195