Title of a News Article

Eyyübiye'nin geleceğini konuştular

Eyyübiye'nin geleceğini konuştular
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci SGK Konferans salonunda Eyyübiye sınırları içerisinde yer alan 153 köy ve mahalle muhtarı ile  Şanlıurfa'da görev yapan çeşitli STK Temsilcileri ile buluşarak Eyyübiye ilçesi için Stratejik Plan Çalıştayı düzenleyerek Eyyübiye'nin 2015-2019 yılları arasında yapacakları hizmetleri ve yol haritasını belirlediler.

Eyyübiye Belediyesi, 2015-2019 yılları arasını kapsayan Stratejik Plan taslağını bugün Eyyübiye sınırları içerisinde yer alan mahalle muhtarları ve çok sayıda STK Temsilcileriyle  paylaştı.

Eyyübiye’nin gelişmesi noktasında Mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibi, 2015-2019 yılları arası Eyyübiye ilçesine yapılacak olan projeler ve daha farklı neler yapılabilir konusunda yaklaşık 4 saatlik bir stratejik toplantı gerçekleştirdi.

SGK İl Binası Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcıları Mehmet Elgün, Mehmet Sait Ardan, birim amirleri, yüzden fazla Eyyübiye ilçesi mahalle muhtarları ve çok sayıda STK temsilcileri katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplantıya katılan muhtarlar ve sivil toplum örgütü kuruluşlarına teşekkürlerini ileterek; “katılımcı yönetim anlayışına sahip bir belediye başkanı ve ekibi olarak sizlerin katkılarını ciddi bir şekilde önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte  yol haritamızı  ortaya koymaya çalıştık. Sizlerin bu katkılarıyla planlarımızı   revize edeceğiz.  İlçemizin ihtiyaçlarını dikkate alarak hep çalıştık. Bunları yaparken yakın uzak, siz bizden anlayışı kesinlikle yok. İnsana hizmeti, şuan da bizlere Cenabı Hak layık gördü. Bizlerde inşallah yapacağımız hizmetlerle emaneti güzel bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Sadece bu dönemde değil, bir sonraki dönemlerde de  zaman zaman bir araya geleceğiz. Bu konularla ilgili revizeler yapacağız. Biz ilçeyi sizlerle beraber yönetmek istiyoruz. İlçedeki talepleri bizzat sizin ağzınızdan duymak istiyoruz. İlçemiz hizmetlere susamış bir ilçe, çok zaman geçmeden gözle görülecek gelişmeleri sizlerde göreceksiniz.’’ Dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195