Title of a News Article

Eyyüpoğlu, 11 Nisan'ı kutladı

.

Eyyüpoğlu, 11 Nisan'ı kutladı
banner206
 Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu bir kutlama mesajı yayınladı.

97 yıl önce bugün Şanlıurfalıların işgal güçlerine karşı kendi imkanları ile düşmanı memleketinden söküp atarak dünya tarihinde ender görülebilecek bir mücadeleye ve başarıya imza attığına işaret eden Başkan Eyyüpoğlu, ‘iç ve dış tehditlere karşı Şanlıurfalılar hala yüreklerinde dedelerimiz Onikileri yaşatmaktadır. Bu düşünceler ile Şanlıurfa’lı hemşerilerimin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı Kutluyorum’ dedi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu mesajında şu sözlere yerdi; “97. Yıl önce bugün Fransızlar memleketimizde işgal hareketinde bulunmuştu. Ancak Şanlıurfalılar bu işgali ve Fransız yönetimini kabul etmeyerek ülkesine, milletine ve bayrağına her zaman olduğu gibi sadakatini göstererek bir destan yazmıştır. O günlerin zor şartlarında bir araya gelerek mücadeleye girişen dedelerimiz Onkilerin ruhunu hala taşıyan Şanlıurfalılar olarak o günler unutmadık ve unutmayacağız. Memleketimizi, ülkemizi, bayrağımızı, namus ve şerefimizi savunmak için o günkü ruhla dimdik ayakta olacağız. 11 Nisan Kurtuluş Bayramını kutlar, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Allahın rahmeti üzerlerine olsun.”

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195