Title of a News Article

Faili meçhul cinayet henüz aydınlanmadı

 Faili meçhul cinayet henüz aydınlanmadı
banner206

Şanlıurfa'da, yayın yapmakta olan Radyo Harran FM'in Genel Müdürü İbrahim Dağ, 2006 yılında bıçaklanarak öldürüldü. Aracı da ateşe verilen Dağ'ın ölümünün üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen halen ne bir katil zanlısı ne de bir şüpheli bulunamadı.

Olay, 2006 yılının Ağustos ayında meydana geldi. Şanlıurfa'da yerel yayın yapmakta olan Radyo Harran FM'de 7 yıldır Genel Müdürlük görevini yürüten ve "Alper" rumuzu ile program yapan İbrahim Dağ (30), bir akşam saat 19.30 sıralarında evde otururken birisi tarafından cep telefonundan arandı. Evden saat 23.00 sıralarında babasına ait 63 DY 685 plakalı otomobille çıkan Dağ, saat 01.00 sıralarında eski Gaziantep yolu üzeri Akabe mevkiinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra babasına ait aracı da ateşe verildi. Olayın ardından soruşturma başlatan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, henüz Dağ'ın katillerine ulaşamadı.

Oğlunun katillerinin henüz bulunmadığını belirten baba Halil Dağ, İbrahim’in 2006 yılında öldürülmesinin ardından 9 yıl geçmesine rağmen katillerinin bulunmadığını belirterek, Emniyet Müdürü Eyyüp Sabri Pınarbaşı’ndan çocuklarının katillerinin bulunmasını istiyor. Adalete güvendiklerini dile getiren Dağ, "Bu kadar zaman geçti ama halen oğlumun katillerine ulaşılamadı. Biran önce oğlumun katillerinin bulunup adalet karşısına çıkarılmasını umut ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195