Title of a News Article

Fakıbaba Hilvan'daydı…

.

Fakıbaba Hilvan'daydı…
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Hilvan'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek bilgi aldı. Hilvan Belediyesi'ni ziyaret eden Fakıbaba, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret ederek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hilvan'ın sorunlarının konuşulduğu ziyaretinde, tarımsal sulama projesine değinen Fakıbaba, Hilvan Tarımsal Sulama Projesinin 2019 yılı itibarı biteceğini ve tüm Şanlıurfalıların bundan yararlanacağını söyledi. Konunun takipçileri olduklarını ve bundan sonra da projenin hayata geçmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Fakıbaba, Hilvan için büyük ve anlamlı hizmetler yapıldığını belirterek; bu hizmetleri gerçekleştiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.

Hilvan'ın acil çözüme kavuşması gereken sorunların başında tarımsal sulamanın geldiğini bildiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;'Hilvan'ın kalkınması için tarımsal sulama projesinin acil ihtiyaç olduğunu Sayın milletvekilimize bildirdik. Beraberce konunun takipçileri olup projenin gecikmemesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Hilvan içme suyu arıtma tesisinin projelendirilmesi için de yoğun bir emek harcıyoruz. İnşallah o da ne kıza zaman içinde projelendirilip hayata geçecektir' dedi.

Yaptığı ziyaretler kapsamında Hilvan Belediyesi Bünyesinde kurulan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezini ziyaret ederek burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıp kursiyerlerle sohbet eden Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, açılan kadın kültür merkezinin sosyal belediyecilik noktasında çok ciddi bir adım olduğunu ve bununla mesleki eğitim gören bayanların, hem kendisine hem ailesine ve hem de topluma ciddi katkılarının olacağını ifade etti.  Özellikle Bilgi Evi'nde kurs gören öğrencilere verilen eğitim hizmetinin çok anlamlı olduğunu ve başarılı, vatansever, demokrasiyi savunan, ülkesine sahip çıkacak nesillerin anca eğitimli gençlerle mümkün olacağı şeklinde konuşan Fakıbaba; 'Kadın ve erkeğin birlikte çalışmadığı bir toplum asla kalkınamaz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195