Title of a News Article

Fakıbaba’nın konuşması yayınlandı

 Fakıbaba’nın konuşması yayınlandı
banner206

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Eşref Fakıbaba’nın, mütevelli heyetinde Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, büyük kızı Esra Albayrak'ın yer aldığı TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç ile telefonda yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’de Haramzeler isimli bir kullanıcı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç’un telefon görüşmesini yayınladı. TÜRGEV’e yurt binası için 7 bin 921 metrekarelik arsa tahsisinde bulunan Fakıbaba’nın, bu görüşmelerde TÜRGEV’e başka yerler de bulabileceğini belirtiyor. Fakıbaba’nın yaptığı bu görüşme Şanlıurfa’da şok etkisi yaratacak gibi görünüyor.

 

İşte Fakıbaba ile Koç arasında gerçekleşen görüşme;

A.EŞREF FAKIBABA: Alo Sabri Bey.

SALİH KOÇ: Başkanım buyurun.

FAKIBABA: Nasılsınız iyisiniz inşallah.

KOÇ: Sağolun başkanım siz nasılsınız?

FAKIBABA: Saygılarımı sunuyorum. Vallah o kadar oldu ki niyetimiz iyi yani sizinde bizimde.

KOÇ: Evet evet.

FAKIBABA: İnanın o kadar çok güzel oldu ama yani inşallah bundan sonra Dada bir şey olduğunda bana haber verin. Size başka yerlerde Allah’ın izniyle böyle mükemmel yerlerde bulurum ama bu yer çok iyi oldu. Eğer denilen yer olmuş olsaydı inanın çalıştırmazlardı çok kötü olurdu temel attırmazlardı.

KOÇ: Allah Allah.

FAKIBABA: İnan böyle temel attırmazdı çünkü ben biliyorum ya bunlar işte bi şey peşindeler yok falan yok filan yani o şeye tarlaya girişimiz olmazdı ve bizi rahatsız ederlerdi ama burası çok iyi oldu yani bundan sonrada bir şey olursa bana haber verin ben Allah’ın izni ile size her zaman destek olacam.

KOÇ: İnşallah başkanım inşallah yani tabi ee biz a söylemişler.

FAKIBABA: Biliyorum

KOÇ: Bizlere söylendi gelin diye.

FAKIBABA: O sebep olan arkadaşlardan da Allah razı olsun.

KOÇ: Tabi

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195