Title of a News Article

Fakir fukaranın babası

Fakir fukaranın babası
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi ve haftalık yirmi beş bin ekmek yardımında bulunacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan ayı nedeniyle Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan ve 13 yıldan bu yana fakir ve yoksul ailelere gıda ve yemek yardımını sürdüren Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ni ziyaret ederek, yemek ve ekmek dağıtımında bulundu. Başkan Ekinci, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi vasıtasıyla yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere bin adet gıda paketi ve haftalık yirmi beş bin ekmek yardımında bulunacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  yıllardır fakir ve maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım elini uzatan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nde ailelere yemek ve ekmek dağıttı. Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumluları Ali Topal ve Abdülaziz Kutluay tarafından karşılanan Başkan Ekinci, aşevinde incelemelerde bulundu. İlk günden itibaren kuruluşa olan desteğini esirgemeyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aşevi vasıtasıyla dağıtılmak üzere, bin adet gıda paketi ve haftalık yirmi beş bin ekmek yardımında bulunacak.

Başkan Ekinci’nin ramazan ayı nedeniyle ziyaret ettiği Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’nde bugün yoksul ve fakir ailelere yemek ve ekmek dağıtımı yapıldı. Yemek ve ekmek dağıtımına katılmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere aşevine giden Başkan Ekinci ilgiyle karşılandı. Başkan Ekinci daha sonra Gönüllü Kuruluşlar Aşevine gelen yardıma muhtaç vatandaşlara kendi eliyle yemek dağıtımında bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlusu Abdülaziz Kutluay şunları ifade etti; ‘’Bugün bizleri gelip ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdı, bizleri motive etti. Ne ihtiyacımız var ise başkanımız Ekinci’ye ilettik. Başkanımızın başım üstüne demesi bizler için çok büyük bir motivedir. Allah güçlerini, kuvvetlerini artırsın. Başkanımız seçildikten sonra sık sık bizleri ziyarete geliyordu. Bizler kendisine sorunlarımızı arz ediyorduk. Bugün yine bire bir gelmesi bizler için son derece şeref ve onur verici oldu.’’

Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise şunları söyledi: ‘’Zaman buldukça gönüllü kuruluşları ziyaret etmeye çalışıyoruz. Burada gönüllü hizmet eden çok değerli hocalarımızla bir araya gelip, neler yapabilirizi konuşuyoruz. Bugün de bu kapsamda ziyaret gerçekleştirdik. Burada yaklaşık bin aileye günlük yemek dağıtılıyor. Ramazan ayı içerisinde Allah bu yardımlara vesile olanlardan razı olsun. Bizlerde bu kapsamda bin aileye Eyyübiye Belediyesi olarak bin adet gıda paketi dağıtacağız. Gıda paketlerimizin içerisinde Pirinç, yağ, bulgur, Şeker, Un, Çay gibi kaliteli malzemelerden oluşan gıda paketini kendilerine temin edeceğiz. Bu ailelere dağıtılmak üzere yine ekmek konusunda sıkıntı var. Haftalık 25 bin adet ekmek ile ilgili bizler de destek vereceğiz. Dolayısıyla burada Eyyübiye ilçemizde, ilimiz içersinde fakir, mağdur birçok aile var. Bu ailelere tabii bir şekilde yardım ediliyor. Bu yardımlar içerisinde yer almak hakikaten bizler için mutluluk vesilesidir. Özellikle gönüllü kuruluşların yıllardan bu yana gerçekleştirdiği bu hizmet her türlü takdirin üzerindedir. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine destek vereceğimiz kalemler noktasında da her zaman yanlarında olacağımızı ifade edeceğimizi belirtmek isterim.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
umarım
umarım - 9 yıl Önce

umarım ramazan mahsus değildir bu yardım...

SIRADAKİ HABER

banner195