Title of a News Article

Faruk Çelik'e iki yüzlü karşılama...

.

Faruk Çelik'e iki yüzlü karşılama...
banner206

 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa'ya geldiğinde havalimanında az sayıda kişi tarafından karşılanan Faruk Çelik, bugün yüzlerce kişi tarafından karşılandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. 

Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk defa seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi. Partisinin 'üç dönem' kuralı nedeniyle 7 Haziran'da aday olmayan Faruk Çelik, o dönemde partisinin adaylarına destek vermek için Urfa'ya geldiğinde GAP Havalimanında bir elin parmağını geçmeyen insan tarafından karşılanırken, bugünkü karşılamada yüzlerce kişi tarafından karşılanması dikkat çekti. Havaalanı iki Vip odası ve koridorlarında insan akını vardı.  Coşkulu bir Karşılama oldu. Ancak  Bakan Çelik’in daha önce ki gelişlerin de bir kaç Bürokrat , kanat önderi, gazeteci ve partilinin karşılama da yer aldığı günler geride kaldı.  Bir kez daha Urfa Milletvekili sıfatıyla Bakan olarak geri dönen Çelik'i bu kez yaklaşık bin kişi tarafından karşılanması " yalakalık" yorumlarına neden oldu.

Bakan Çelik'i Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, AK Parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bazı ilçe belediye başkanları ve yüzlerce kişi karşıladı. Bakan Çelik, Urfa'da 3 gün boyunca çeşitli programlara katılacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 21:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Viranaehirli
Viranaehirli - 8 yıl Önce

Bakanım bizim ziraat odasını secime goturun adam 20 yıldır utanmadan secimsiz oturuyor

SIRADAKİ HABER

banner195