Title of a News Article

Faruk Çelik yoğun Urfa programına başladı

.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Urfa’daki programına GAPTEAM Toplantı Salonu’nda ‘Bakanlık Koordinasyon Toplantısı’ ile başladı.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Üç günlük programı için dün akşam Şanlıurfa’ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bugün GAPTEAM Toplantı Salonu’nda düzenlenen ‘Bakanlık Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Bakan Çelik, GAPTEAM’a gelişinde bir iş adamı tarafından kendisi için kestirilmek istenen deveye karşı çıkarak, devenin Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ne bağışlanmasını istedi.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Bakan Çelik, Bakanlık merkez ve bağlı kuruluşların birim amirleri ile bir araya geldi. Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklama bulunan Bakan Çelik, Bakanlığın ilk bölge toplantısını Şanlıurfa’da düzenlediklerini belirterek, “Bu bölge toplantılarımız 7 bölgemizde devam edecek, ilki Şanlıurfa’da gerçekleşiyor. Bu toplantılarımızda bölgelerimizde gerek gıda gerek tarım gerek hayvancılık alanlarında yani bakanlığımızın ilgi alanındaki gelişmeleri, var olan sorunları tepeden tırnağa bütün kesimlerle görüşmek, konuşmak, sorunları incelemek adına bu toplantıların çok önemli olacağını düşünüyorum. Son gün toplantılarımızda da ilin sorunlarını konuşacağız” dedi.

Toplantı daha sonra basın kapalı devam etti. Toplantılar, 3 gün boyunca Urfa’da devam edecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195