Title of a News Article

Fazla kaçamadılar!

 Fazla kaçamadılar!
banner206

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonla, hırsızlık şüphelisi 3 şahıs, çaldıkları eşyalarla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde yapılan alan çalışmasında yaklaşık 50 adet Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) ve iş yerleri güvenlik kameraları incelendi. Eşkalleri tespit edilen şahıslar ile araştırmaların ardından Eyüpkent Mahallesi Yenice Anaokulu’nda, Hayati Harrani Mahallesi’nde işyerinden, Eyüpkent Mahallesi Sağlık Ocağı’nda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışmalar yapıldı ve şüpheliler; M.K., E.Ö. ile aranması olan M.K. isimli şahıslar düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Şahısların evlerinde ve tespit edilen diğer adreslerde yapılan aramalarda; 3 adet LCD monitör, 1 adet LCD televizyon, 3 adet bilgisayar kasası ve 1 adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi ve sahiplerine teslim edildi.

Ayrıca şahısların çaldıkları hırsızlık mallarını bazı işyerlerine sattıkları tespit edilirken, bu işyeri sahiplerine ‘suç eşyası satın almak’ suçundan işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslar ‘hırsızlık’ suçundan adli mercilere sevk edilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195