Title of a News Article

Fenerbahçe'den Urfa'ya yardımeli

Fenerbahçe'den Urfa'ya yardımeli
banner206

 Fenerbahçeliler USA Başkanı Ömer Ekinci, Şanlıurfa'da kimsesiz çocukları giydireceklerini açıkladı. 

Türk sporunun önemli kulüplerinden Fenerbahçe'yi Amerika'da temsil eden Fenerbahçe USA Derneği, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Amerika'daki Fenerbahçeliler, ziyaret kapsamında Ankara Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle Atlı Spor Kulübü'nde verilen öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte konuşan Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Ömer Ekinci, "İnsanlar değişebilir, benden sonra başka başkanlar olabilir, başka yönetici arkadaşlar olabilir ama Fenerbahçe USA Derneği, her 10 Kasım'da Ankara Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret edecek" diye konuştu.

 

"GÖREVDEN KAÇMIYORUZ"

Fenerbahçeli olmanın sorumluluğunun farkında olduklarını belirten Ekinci, "Şu zor günlerde bu sorumluluğun daha da arttığını hissediyoruz. Atamız'ın dediği gibi görevden kaçmıyoruz" şeklinde konuştu.

Ekinci, yalnızca Türkiye'de değil Amerika'da da tanındıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Aziz Başkan'a da söyledim. Özellikle yurt dışında yaşayanlar için Fenerbahçelilik bir aile olgusudur. Türkiye'de siz bunu hissetmiyorsunuz ama 350 milyon nüfuslu Amerika'da biz bunu yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Dini ve milli bayramlarda bizi bir arada tutan ortak payda Fenerbahçe. Bir aile gibiyiz, Fenerbahçe ismi gurbette bizim için çok büyük bir anlam taşıyor. Sadece futbol derneği değiliz aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri de yapıyoruz. Kanserli hastalara, kimsesiz çocuklara yardım ediyoruz. Değişik vakıf ve organizasyonlarla Türkiye'ye yararlı şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda Diyarbakır'da bir Anadolu Lisesi'nin kütüphanesini ve müzik odasını yapacağız, Urfa'da kimsesiz çocukları giydireceğiz."

Fenerbahçe USA yöneticileri, Fenerbahçe'nin önümüzdeki yaz kampını Amerika'da geçirme projesi olduğunu belirtti.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel de, "10 Kasımları unutmuyorlar, geleneksel hale getirdiler. Her yıl Ankara'da kendilerini görmekten, 10 Kasım'ı birlikte anmaktan mutlu olacağız" dedi.

Açıklamaların ardından iki dernek üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195