Title of a News Article

Flaş... Kocatepe merkeze alındı

.

Flaş... Kocatepe merkeze alındı
banner206

Şanlıurfa eski Valililerinden Denizli Valisi Şükrü Kocatepe merkeze alındı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi’ne göre; 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. 26 il valisi de kendi içerisinde yer değiştirdi. Bu kapsamda Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Bursa Valiliğine atanırken, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da Şanlıurfa Valiliğine atandı. Bunun yanı sıra bir dönem Şanlıurfa Valiliği görevini de yürüten Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, merkeze alındı.

 

Şükrü Kocatepe kimdir?

1952 yılında Uşak'ta doğan Şükrü Kocatepe, 1969 yılında Uşak Lisesini bitirdi. 1973 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

İçişleri Bakanlığı adına burslu okuduğu için 16 Ağustos 1973 tarihinde aynı Bakanlık emrinde göreve başladı.

58. dönem Kaymakamlık kursunu müteakiben sırasıyla, Çiçekdağı, Felahiye, Göle, Datça ve Beyşehir Kaymakamlıkları ile Ordu ve Aydın illeri Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Ceyhan Kaymakamlığına atandı.

1995 yılında atandığı Bitlis Valiliği görevini iki yıl yürüttü. Daha sonra Merkez, Şanlıurfa, Giresun, Kütahya ve Kahramanmaraş Valiliklerinde bulundu.

16 Eylül 2014 tarihli ve 29121 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Denizli Valiliğine atanan Vali Şükrü Kocatepe, 24 Eylül 2014 tarihinde Denizli’de görevine başlamış ve dün itibari ile merkeze alınmıştır.  

İçişleri Bakanlığınca açılan 5 aylık İngilizce kursu ve İngiltere'de yabancı dil öğrenimini gören Vali Şükrü KOCATEPE, evli ve 3 çocuk babasıdır.      

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195