Title of a News Article

Flaş.. Uğurlu'da yine kan aktı

Flaş.. Uğurlu'da yine kan aktı
banner206

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi kentin yüz karası olmaya devam ediyor.

Bir süre önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavganın ardından mahalledeki olaylar aralıklarla sürüyor. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan olaylara bugün bir yenisi daha eklendi. Uğur mahallesinde bazı evlerin ateşe verildiği ve olay yerine giden itfaiye ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldığı öğrenildi. Meydana gelen silahlı saldırı sonucu 1 itfaiye erinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

UĞURLU’DA KUNDAKLAMA OLAYINA KARIŞAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu arada arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 aile arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü kavganın ardından hasımlarının evlerini ateşe verdiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi’nde geçen yıl Aralık ayında, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Mehmet Alpak (50) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından Altun ailesine ait çok sayıda evi ateşe verilşmişti. Eyyübiye İlçe Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, kundaklama olaylarına karıştığı belirlenen İbrahim A., Musa D. ve Abdulkadir D.'yi gözaltına aldı. Sorgulaması tamamlandıktan sonra zırhlı araçla adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine konuldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195