Title of a News Article

Fuar alanı için çalışmalar sürüyor

.

Fuar alanı için çalışmalar sürüyor
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ilimize kazandırılması planlanan fuar alanı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Aralarında ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’in de bulunduğu Fuar Alanı Komisyonu Üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Abdülkadir Açar ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar ile Fuar Alanının vaziyet planı hakkında istişarede bulunmak üzere bir toplantı gerçekleştirdi.Vaziyet planının incelendiği toplantıda Tüyap Fuarcılık Grup Müdürü Bülent Gürsel de çeşitli fuar alanı ve vaziyet planı örneklerinin yer aldığı detaylı bir sunum yaptı.Geçtiğimiz ocak ayında protokolü imzalanan, entegre ve modüler olarak tasarlanması ve genişlemeye müsait bir yapıda olması öngörülen fuar alanının yer tahsisi konusundaki pürüzler giderilmesinin ardından proje çalışmaları başlatılacak.

Geçekleşen istişare toplantısındaŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin’in yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İmamoğlu, Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Ali Çiçek, Ekrem Tüysüz, Selçuk Karakuş, Mehmet Günak, M. Fatih Us ile Genel Sekreter Faruk Yaşar, Mimar Murat Tepe, Yapı Proje Koordinatörü Hakan Şen hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195