Title of a News Article

Fuardaki tek otomobil firması!

 Fuardaki tek otomobil firması!
banner206

Şanlıurfa’daki otomobil sektöründe ve Türkiye’deki Fiat bayileri arasında en çok satışı yapan Önkol Otomotiv, 2. Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarında yer alan tek otomotiv firması oldu.

Şanlıurfa’da sosyal ve kültürel etkinliklere yaptığı katkılarla takdir toplayan Fiat Önkol Otomotiv, Eski 11 Nisan Stadı alanında düzenlenen 2. Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarında stant açtı. Fuarın ön tarafından Fiat’a ait araçlarını sergileyen Fiat Önkol yetkilileri, stantlarına gelen vatandaşlara araçlarını tanıtarak, düzenlenen kampanyalar hakkında bilgiler veriyorlar.

Fiat Önkol Otomotiv Genel Müdürü Arif Önkol, Şanlıurfalıların firmalarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Bu yoğun ilgi karşısında Urfamızda düzenlenen bu fuarda da yer almak istedik. Standımızı açarak son model araçlarımızı burada tanıtıyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi oluyor. Gelen vatandaşlarımıza hem araçlarımızı tanıtıyoruz hem de kampanyalar hakkında detaylı bilgiler veriyoruz. Tüm herkesi araba sahibi yapmak için hem Mardin yolunda bulunan Önkol Otomotiv’e hem de standımıza bekliyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195