Title of a News Article

GAP Vadisinde start verildi!

.

GAP Vadisinde start verildi!
banner206

GAP Vadisi Projesinin 120 Bin metrekarelik 1. Etabın temeli atıldı.

Temel atma törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekili Adayları Faruk Çelik, Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Çiftçi, GAP Vadisi Projesinin özelliklerini anlattı. Çiftçi, Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini ve projenin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü de, Şanlıurfa’nın yeşil alanalra, parklara ihtiyacı olduğunuu belirterek, bu projede temeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak konuşma kürsüsüne gelen Faruk Çelik ise, Şanlıurfa’da yapılan yatırımlarını anlatarak, yeni dönemde de yatırımlarının devam edeceğini vurguladı. Şanlıurfa’nın daha iyi hizmetlere layık olduğunu dile getiren Çelik, “Yeni dönemde asfaltlanmamış köy yolu kalmayacak. Bu parklarımız da yeni dönemde tamamlanarak Urfalıların hizmetine girecek. Hizmetlerimiz devam edecektir”şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından  butona basılarak projenin temeli atıldı.

Bu arada GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik 1.etabında; Yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195