Title of a News Article

Garnizon Komutanı şehit oldu!

.

Garnizon Komutanı şehit oldu!
banner206
Muş'un Malazgirt Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız silahlı saldırıya uğradı. Binbaşı Kulaksız, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Malazgirt Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız silahlı saldırıya uğradı. Eşiyle birlikte otomobilinde saldırıya uğrayan Kulaksız, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Binbaşı Kulaksız'ın eşinin ise hafif yaralı olduğu belirtildi.

KOMUTANA PUSU KURDULAR
Olay, saat 19.00 sıralarında Malazgirt ilçe merkezinde meydana geldi. Malazgirt İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, beraberinde eşi ile birlikte arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra kendi kullandığı otomobili ile evine dönmek üzere hareket etti. Binbaşı Kulaksız'ın kullandığı otomobile, ilçe merkezindeki Alay caddesinden geçerken pusu kuran teröristlerce otomatik silahlarla ateş açıldı. Saldırıda Binbaşı Kulaksız ağır yaralanırken, eşi ise hafif yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken kulaksız çifti ambulanslarla Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk bilgilere göre Binbaşı Kulaksız'ın ağır, eşinin ise hafif şekilde yaralandığı belirtilmişti. Ancak daha sonra gelen bilgilere göre binbaşı şehit oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195