Title of a News Article

Gazetecilerden Başsavcı Kuş’a plaket

.

Gazetecilerden Başsavcı Kuş’a plaket
banner206

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Şanlıurfa Adliyesi’nde basın bürosu kurarak adliye kapılarının basına açılmasını sağlayan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Şanlıurfa’da göreve başladığı ilk günden beri Şanlıurfa Adliyesi içerisinde basın bürosunun açılmasını sağlayan doğru, anlık haberi kurulan Whatsapp grubu ile anlık haber geçen Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, gazeteciler ve yazarlar tarafından makamında ziyaret edildi. Basınla geliştirdiği önemli ilişkilerin bir göstergesi olan adliye basın bürosunu açan Başsavcı Uğurhan Kuş’a Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından plaket takdim edildi.

 

Tanınmış yazarlar katıldı

Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’un Şanlıurfa Adliyesi’nde bulunan makamında aralarında Şanlıurfa’nın önemli gazeteci ve yazarlarının da bulunduğu Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarete, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’nin yanı sıra Gazeteci ve Yazarlar Misbah Hicri, Mehmet Kemal Uğuzlu, Abdulkadir İkbal, Bilal Bebe, Aziz Budak ve gazeteciler katıldı.

 

‘Başsavcımızın verdiği önem değerli’

Ziyaret sırasında konuşan Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, “Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti olarak Şanlıurfa’ya tayini çıktığı ilk günden beri özellikle Sayın Başsavcının çalışmalarını takip ediyoruz. Adliyede basın bürosunun kurulmasını sağlaması, daha sonra Whatsapp grubuyla Şanlıurfa’daki basını anında bilgilendirmesi Sayın Başsavcımızın basına verdiği değeri gösteriyor.” dedi.

 

Plaket takdim etti

Basına verdiği önemden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a teşekkür eden Çiftçi, “Basına verdiği önem ve üstün çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Başsavcı beye teşekkür ediyoruz. Bazı kurumların medyaya kapılarını kapattığı bu süreçte Şanlıurfa Adliyesi’nin kapılarının Şanlıurfa’daki basına açılması bizi Şanlıurfa basını olarak mutlu etti. Bu yüzden Sayın Cumhuriyet Başsavcısına Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti olarak teşekkür plaketi takdim ettik. Şanlıurfa basını adına Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

‘Gazetecilik önemli bir meslek’

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise kendisini makamında ziyaret eden cemiyet üyelerine teşekkür etti. Gazeteciliğin çok önemli bir iş olduğunu söyleyen Başsavcı Kuş, ”Kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi ve spekülasyonlara sebebiyet vermemesi adına toplumda önemli vazifeyi icra ettiklerini değerlendiriyorum. Biz de Şanlıurfa adliyesi olarak basını doğru şekilde bilgilendirilmesini önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

‘İletişim bürosu kurduk’

“Biz Adliyede basın bürosu ve diğer iletişim bürosu kurduk.” diyen Başsavcı Kuş, “Ve bu iletişim bürosundaki arkadaşları basınımızla irtibatlı hale getirdik. Kamuoyunun ilgisi ve dikkatini çekebilecek, toplumda ihtiyaç doğabilecek konularda kamuoyunu bilgilendirmek adına basınla irtibatımızı sağlıyoruz. Şu ana kadar basınla ilişkimiz bu seviyede istediğimiz bir şekilde yürüdü. Bundan sonra da bu ilişkiyi daha da güçlendirerek sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Başsavcıya kitap hediye ettiler

Kendisine plaket takdim ettikleri için “Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’ye ve bütün gazetecilere teşekkürlerimi sunuyorum ve kapılarımızın her zaman basına açık olduğunu belirtmek istiyorum.” İfadelerini kullandı. Ziyaret gerçekleştiren yazarlar da yazdıkları kitapları Başsavcı Uğurhan Kuş’a takdim etti. Ziyaret eden yazarlar da kendi yazdıkları kitapları  başsavcıya hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195