Title of a News Article

Gazetecileri unutmayan teşkilat...

AK Parti Eyyübiye ilçe yönetimi 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Şanlıurfa'da görev yapan Basın mensuplarını ziyaret ettiler.

Gazetecileri unutmayan teşkilat...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Merkez Eyyübiye ilçe Başkanı ve yönetimi 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Urfastar Gazetesini ziyaret etti.

AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av.İsmail Demirbaş , tanıtım Medya Başkanı Halil Öncel ve  yürütme kurulu üyeleri ziyarette, Urfastar Gazetesi çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutladı.

Başkan Demirbaş ,partisinin  etkinlikleri ve çalışmaları basın emekçileri tarafından halka duyurulduğunu dile getirerek basının seslerini duyurmada önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

İlerleyen günlerde, yapacakları projeler ve seçim çalışmaları  hakkında da bilgi veren Demirbaş, bu konuda destek beklediklerini, 'Şanlıurfa basınının çok zor şartlar altında  devlet ile halk arasında köprü görevini gördüğünü' söyledi.

Urfastar Gazetesi yazarı Reşat Uzun ile Siyasi gelişmeleri konuşan Eyyübiye ilçe yönetimi, özellikle www.urfastar.com haber sitesini yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

 HABER-FOTO: OSMAN KAYA

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142