Title of a News Article

Gelibolu Mahallesi tozdan arındırılıyor

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gelibolu mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları devam ediyor. Çalışmalardan dolayı memnun olan mahalle sakinleri Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köyleri, gerekli standartlara ulaştırmaya çalışıyor. Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Gelibolu kırsal mahallesini tozdan ve çamurdan arındırmak için başlattığı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Gelibolu mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Baydilli, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan arındırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak merkezde nasıl çalışıyorsak, kırsalda da aynı şekilde çalışıyoruz. Kırsal mahallerdeki çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah tüm kırsal mahallelerimiz tozdan ve çamurdan arındıracağız. Ben ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyleyen Gelibolu Mahalle Muhtarı Mustafa Aişeoğlu ise, Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195