Title of a News Article

Genç Başkandan Zafer Bayramı mesajı…

.

Genç Başkandan Zafer Bayramı mesajı…
banner206

Şanlıurfa Genç MİSİAD Şube Başkanı M.Emin Boz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Zafer inananlarındır sözüyle başlayan Genç Başkan Boz, mesajında şunları kaydetti;

“Zafer inananlarındır sözüyle tarihi boyunca İstanbul'un Fethinde Varna'da Malazgirt'de Çanakkale'de zaferlerden zaferlere koşan ve büyük zaferlere imza atan Büyük Türk Milleti 15 Temmuz 2016 tarihinde bu aziz milleti sindirmeye çalışan şer güçlere gerekli dersi vermiş tatihinden gelen ve damarlarındaki asıl kandan mücadeleci ruhuyla bir kez daha zafer kazanmış ülkemizin ve milli birlik ruhumuzu yeniden inşa etmiş birbirimize yeniden kenetlendirmiştir. Tarihi boyunca büyük kahramanlar yetiştirmiş büyük Zafer'ler kazanmış Türk Milleti kahraman Gazileri ve Aziz şehitlerinin ruhlarıyla ayaktadır.

Unutulmalıdır ki biz tarih boyunca esir olmamış ve de kazandığımız savaşlar neticesinde savaş kaybetmiş milletleri de esir etmemişizdir büyük millet olmak bunu gerektirir.

Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:

Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Merhum Mehmet Akif Ersoy'un mısralarındaki gibi üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan bizim son istihratimizdir bizler canını kanını bu cennet vatana feda edecek kadar cesur ve kararlı bir milletiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal  mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195