Title of a News Article

Genç Misiad, ilk etkinliğinde yoğun ilgi gördü

Şanlıurfa Misiad’ın Genç yönetimi, bugün hayırlı bir organizasyona imza attı. Çok kısa bir süre içerisinde hızlı bir yol kat eden Genç yönetim, ilk etkinliği ile yoğun ilgi gördü.

Balıklıgöl Platosu içerisinde Dergah Cami çıkışında Cuma namazı sonrası Aşure ikramında bulunan Misiad Şanlıurfa Genç Yönetim Kurulu üyeleri, hayırlı bir işe imza atarak ilk etkinliklerini gerçekleştirmiş oldular.

Muharrem ayı dolayısıyla hemen hemen her evde yapılan Aşure tatlısı, bugün Misiad Şanlıurfa Genç Yönetimi tarafından organize edilerek binlerce kişiye ikram edildi. Doğa Mangal tarafından hazırlanan Aşure tatlısı yoğun ilgi gördü. Cuma günü olması nedeniyle hem namazdan çıkan, hem de Balıklıgöl’ü ziyarete gelen vatandaşlara ikram edilen Aşure tatlısı, el üstünde dolaştı. Yaklaşık 5 bin kişilik için hazırlanan Aşure tatlısına yaşlı vatandaşlar ve kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan Aşure etkinliği sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Misiad Genç Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İşçi, “Genç Misiad olarak ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Aşure paylaşmaktır, kardeşliğimizi pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Bizlere yoğun ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Misiad Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Halil Barut, yönetim kurulu üyesi Ömer Ağ, Cengiz Bakır, İbrahim Halil Haktankaçmaz, Mehmet Büyükfırat, Bülent Sunay, Halil Öncel, Osman Mutlu, Sefa Ayaydın Genç yönetimden ise Adem Mesçi, Mehmet Önkol, Ali Uzun, Reşat Öncel, Ömer Faruk Haktankaçmaz düzenlenen etkinlikte hazırda bulundular.  





Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195