Title of a News Article

Gençlerden Ekinci’ye teşekkür

.

Gençlerden Ekinci’ye teşekkür
banner206

Eyyübiye Belediyesi tarafından Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada hayata geçirilen gençlik merkezinde eğitim gören kursiyerler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren 4 katlı devasa kültür merkezinde eğitim gören öğrenciler, kendilerine böyle bir imkân tanığı için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.  Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere hizmet vermeye başlayan gençlik merkezinin içinde 3 adet derslik, kütüphane, ödev evi, bilim teknolojileri odası, sanat atölyeleri, ortaokullar için TEOG dersleri ve liseliler için LYS ve YGS sınavlarına hazırlık kursları ile yetenek sınavlarına hazırlanacak gençler için etüt merkezleri mevcut. Devasa gençlik merkezinde eğitmenler tarafından eğitim gören öğrencilerin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyor.  Farklı alanlarda belirlenen program dâhilinde kurs görüp sosyal aktivitelerden faydalanan öğrenciler Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de gençlik merkezlerinin devamının geleceğini belirtti. Başkan Ekinci, ‘’Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerin taleplerini bizler engelleyemeyiz. Fiziki imkânsızlıklara rağmen kiraladığımız yerlerde, gerek boş bulduğumuz alanlarda genç evlerle ilgili bir proje yürütmek amacıyla inşa ettiğimiz yerlerde gençlerimize güzel hizmetler sunmaya çalışıyoruz. 12’ler mahallesinde de kiraladığımız bir yerde şuanda oradaki gençlerimiz gerek eksik derslerini tamamlamak konusunda, gerek diğer alanlarda onlarla ilgili kurslar açılmış durumdadır. Burada gençlerimiz mutlu bir şekilde Gençlik Merkezimizde uğraş vermektedir. Bizler de gençlerimizin taleplerini yerine getirdiğimiz için de kendimizi mutlu hissediyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu tarz gençlik merkezlerimizin devamı da gelecek.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195