Title of a News Article

Gençlere girişimcilik kursu veriliyor

.

Gençlere girişimcilik kursu veriliyor
banner206

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle geçtiğimiz yıl Bin kişi girişimcilik sertifikası aldı.

KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı makamında ziyaret etti. Müdür Erkeksoy, girişimciliğe verdikleri katkıdan dolayı Başkan Bakay’a teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın hızlı bir şekilde geliştiğini ve özellikle girişimcilik destekleri kapsamında hızlı bir yol almakta olduklarını belirten Erkeksoy, “Bu son 2 senedir birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde girişimcilik eğitimlerini birlikte yapıyoruz, çok güzel neticeler alıyoruz. En çok genç nüfusa sahip olan illerden birisi Şanlıurfa’dır, genç nüfus ortalamamız 19. Birliğimiz de bunun farkında, bu nedenle gençlere eğitimleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eğitimlerin daha iyi seviyelere gitmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

Bakay: Bin kişi sertifika aldı

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay ise, KOSGEB Müdürü İdris Erkeksoy’e yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, geçtiğimiz yıl düzenledikleri ‘girişimcilik kursu’nu başarıyla tamamlayan Bin kişinin sertifika almaya hak kazandığını söyledi.

Girişimcilikle ilgili 2014,2015, 2016 yıllarında kurs verdiklerini dile getiren Bakay,

“Geçtiğimiz yıl Bine yakın girişimci kursumuz oldu, bunlar sertifikalarını aldılar. 2017 yılında da inşallah aynı şekilde devam edeceğiz. Burada tek girişimcilik değil diğer meslek dallarında da eğitimler devam etmektedir” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ALTUN
MEHMET ALTUN - 7 yıl Önce

Şefik Bakay Başkanımı ve İdris Erkeksoy müdürümü kutlarım. Mehmet altun-Bakkalbaşı

SIRADAKİ HABER

banner195