Title of a News Article

Gençlik Merkezi kurslara doymuyor

 Gençlik Merkezi kurslara doymuyor
banner206

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, gençlere kucak açmaya devam ediyor. Her yeni dönemde kurslarının sayısını artırmaya yönelen Gençlik Merkezi son olarak Geleneksel El Sanatları (ahşap boyama, kumaş boyama, kurdele nakışı, üç boyutlu tablo ve buna benzer çalışmalar) ile Kuranı - ı Kerim kursu açmış bulunmaktadır.

Gençlik merkezinde daha çok gençlerin ileriki yaşamlarında onlara faydalı olacağına inanılan kurslar açılmıştır. İş imkânı sağlayan sertifikalı diksiyon kursu, yabancı dil,  zihinsel becerilerini geliştirecek satranç kursları yanı sıra el becerilerini geliştirecek ve kariyerlerine katkı sağlayacak el sanatları adı altında ahşap boyama kurdele nakışı, üç boyutlu tablo kursu ile din ve ahlak eğitimini de alması için kuran-ı kerim kursu açılmıştır.

Gençlik merkezi hakkında görüşlerini aldığımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “ Amacımız gençlerin boş zamanlarını başka yerlerde zararlı alışkanlıklar edinerek değil bizimle gençlik merkezinde geçirmeleridir. O yüzden gençlere burası sizin eviniz sloganıyla gidiyoruz. Bu boş zamanlarını gençlik merkezinde geçirirken onlara faydalı olacak kurslar açmak istiyoruz ve kendi merkezimizde mekânımıza uygun olan tüm kursları elimizden geldiği kadarıyla açıyoruz.  Gençlerin kendi yeteneklerini geliştirirken aynı doğrultu da dini eğitimini örfünü âdetini de öğrenmesini istiyoruz ki topluma yararlı bireyler olarak yetişip daha sonra yetişkin çağlarında bizim taşıdığımız meşaleleri ellerimizden alıp çıtamızı daha yükseğe taşısınlar. “ diyerek gençlik merkezlerinin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Şanlıurfa gençlik merkezi üyelerinden aldığımız görüşler ise “ Gençlik merkezine gelişim bir afişle başladı diksiyon kursuna geldim kurs sonucunda aldığım sertifika sayesinde artık bir işim var. Şimdi ise burada ney kursuna gelerek ney üflemeyi öğreniyorum. Gençlik merkezinde alacağım birçok kurs eğitimi olduğuna inanıyorum. Sizin aracılığınızla Şanlıurfa Gençlik Merkezine ve İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195