Title of a News Article

GÖBEKLİTEPE VERGİ DAİRESİ AÇILDI

GÖBEKLİTEPE VERGİ DAİRESİ AÇILDI
banner206

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa vergi dairesi giriş katında yeni kurulan Göbeklitepe Vergi Dairesi Müdürlüğü düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Şanlıurfa’da uzun süredir açılması planlanan ama yer sıkıntısı nedeniyle kuruluşu ertelenen Göbeklitepe Vergi Dairesi düzenlenen törenle hizmete girdi.
Vergi Dairesi giriş katında MTV mükelleflerine hizmet verecek olan vergi dairesi, 2019 yılının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Göbeklite yılı ilan edilmesinden sonra Gelir İdaresi Başkanlı tarafından isminin de Göbeklite olması planlandı.

Düzenlenen açılışa Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Ünlü, Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Mustafa Karadağ, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Şefik Bakay ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir açılışta yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “Bugün açılışını yaptığımız Göbeklitepe Vergi Dairesi il merkezinde Topçu meydanı ve Şehitlik vergi daireleri müdürlüklerinden sonra 3 Vergi Dairesi olarak hizmet verecek olup hizmet alanı süreksiz mükellefler motorlu taşıtlar vergisi trafik para cezaları harçlar idari para cezaları ecrimisil veraset gibi vergiler ve diğer alacakların tahsili olarak belirlenmiştir Göbeklitepe Vergi Dairesi yaklaşık 800 metrekarelik bir alanda ve ilk etapta Vergi Dairesi müdür ve müdür yardımcıları dahil 30 personel ile hizmet vermeye başlayacak olup daha sonra bakanlığımızca personel takviyesi yapılacaktır vergi daire miz bugün yani 16 12 2019 Tarihi itibari ile hizmet vermeye başlamıştır ilimize mükelleflerimiz ve çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol ve katılımcılar Göbeklitepe vergi dairesini gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 4 yıl Önce

ne kadarda büyük bir hizmet millet kan ağlıyor halen boş işlerle uğraşıyorsunuz millet bahçesi ve kırathaneler gibi yazıklar olsun

Cengiz
Cengiz - 4 yıl Önce

Gurur duydum. Hayırlı uğurlu olsun Şanlıurfaya.

SIRADAKİ HABER

banner195