Title of a News Article

Göç Komisyonu çalışmalarına devam ediyor

.

Göç Komisyonu çalışmalarına devam ediyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti Şanlıurfa İl Göç Komisyon Başkanı Yahya Topdağ Şanlıurfa İl Göç Müdürü Hakan Ergün’ü ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Göç İdaresini ziyaret eden Milletvekili Halil Özcan ve Göç Komisyon Başkanı Yahya Topdağ Şanlıurfa da yaşayan Mülteciler hakkında İl Göç müdürü ile istişare toplantısı yaptılar. Mültecilerin kimlik ve yaşanan sorunları hakkında bilgi alan Özcan ve Topdağ İl Göç müdürüne çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil yaptığı konuşma da şunları söyledi. “ Bilindiği üzere Şanlıurfa 3 milyon Mültecinin en büyük rakamını misafir etmektedir. Sayın müdürümüze ben teşekkür ediyorum. Burayı bir sisteme oturtmuş. Bizde halk olarak bu bilinçte olup gelen Mültecileri yönlendirirken yardım etmeliyiz. Burada bir sistem oturtulmuş ve eleman azlığını zaten hepimiz biliyoruz. Bu konu ile ilgili bizde Genel müdürümüzle görüşeceğiz. Şanlıurfa’mıza uzman atanması için talepte bulunacağız. Çalışmalarından dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum”. Dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Göç Komisyonu Başkanı Yahya Topdağ yaptığı açıklama da şunlara değindi. “ Şanlıurfa’mız 600 bin Mülteciye ev sahipliği etmektedir. Bizde Göç komisyon Başkanı olmağımız münasebetiyle Şanlıurfa İl Göç idaresi ile her zaman istişare halindeyiz. Hamdolsun yaptığımız çalışmalarla daha önce Mültecilerimizin yaşadığı sorunları minimuma indirdik. Mülteci kardeşlerimiz için çalışmalarımız durmak sızın devam etmektedir. Bende bu konuda bizi yalnız bırakmayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim. Çünkü Bu komisyon Sayın İl Başkanımızın Başkanlığında kuruldu. Ben çalışmalarından dolayı İl Göç idaresi müdürümüze de teşekkür ediyorum”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195