Title of a News Article

Gökmen, yeni yılı kutladı

.

Gökmen, yeni yılı kutladı
banner206
 MİSİAD ve MSK Kulübü Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, 2016 yılının barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

MİSİAD ve MSK Kulübü Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir yılı karşıladıklarını belirterek, “Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. 2015 yılının ilk günlerinde kurduğumuz kulübümüz profesyonel yönetim anlayışı, tecrübeli teknik ekibimiz,kısa sürede oluşturduğumuz aile ortamı ve elbette kendilerine sunulan tüm bu olanaklara, sahada en iyi karşılığı veren oyuncu gurubumuz kamuoyunda takdirle karşıladı. Temellerini ilk yılında sağlam attığımız bu yapı, önümüzdeki yıllarda özellikle altyapı anlamında hayata geçireceğimiz projelerimizle, yükselmeye devam edecektir” dedi.

Geleceğe umutla baktıklarını vurgulayan Gökmen, mesajını şu sözlerle sürdürdü;

“Yeni yılda hedefimiz fair-play ruhu içerisinde, hak edenin sevineceği kavgasız ve centilmence bir mücadele ile Şanlıurfa’ımızı faaliyet gösterdiğimiz  branşlarda başarıyla temsil etmek olacaktır.

Bu vesileyle, yönetim kurulu üyelerimizi, teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyor, 2016 yılının tüm camiamıza, taraftarlımıza, sporcu kardeşlerimize ve ülkemize barış, sağlık, huzur ve başarılar getirmesi temenni ederim. Yeni yılınızı kutlarım.”

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195