Title of a News Article

Gözaltına alındılar

Gözaltına alındılar
banner206

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk, gözaltına alındı.

Haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak, gözaltına alındı.

 

TÜRK'ÜN EVİNE SABAH SAATLERİNDE OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı tarafından 'Teröre destek' verdiği gerekçesiyle belediye başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk'ün evine sabah saatlerinde Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Artuklu ilçesinde ikamet eden Ahmet Türk'ün evinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra içeri giren polis ekipleri arama yaptı. Polis ekipleri yaptıkları aramaların ardından Ahmet Türk'ü gözaltına aldı.

 

GÖZALTINA ALINAN TÜRK, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GÖTÜRÜLDÜ

Gözaltına alınan Türk ifadesi alınmak üzere Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

ARTUKLU BELEDİYE EŞ BAŞKANLARININ EVİNE DE OPERASYON

Ahmet Türk ile eş zamanlı olarak Mardin merkez Artuklu Belediye Eş Başkanları Emin Irmak ve Leyla Sevinç'in de evine operasyon düzenlendi. Evlerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Irmak ve Sevinç, ifadeleri alınmak üzere Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

AHMET TÜRK'ÜN YERİNE MARDİN VALİSİ ATANMIŞTI

Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk'ün yerine bir süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından Mardin Valisi Mustafa Yaman kayyum olarak atanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195