Title of a News Article

Gülpınar'a teşekkür ettiler

Gülpınar'a teşekkür ettiler
banner206
 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren meslek odaları başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’a yayımladıkları mesajla teşekkür etti.

Oda başkanları ile STK temsilcileri, kuruluş kararı alınan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile 19 yıl aradan sonra ilçede yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş ve AÖF sınavları için Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın ilçeye sağladığı katkılardan dolayı ortak teşekkür mesajı yayımladılar. Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Vahit Sevdalı, Madeni Eşyalar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, Terziler Odası Başkanı Hanifi Ay, Marangozlar Odası Başkanı Macit Yakar ve bazı STK temsilcileri, yaptıkları ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği gibi bir kentin kalkınmasında en temel öge eğitim alnında yapılan yatırımlar ve eğitim için gösterilen çabalardır. Kentimizde Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kurulması için gösterdiği çabanın yanı sıra, kentimizde yeni okulların yapılması, özellikle 19 yıl aradan sonra Açık Öğretim Fakültesi sınavları ile birlikte ilçemizde Yüksek Öğretime Geçiş sınavlarının yapılmasında büyük emekleri olan başta Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve tüm STK’ların değerli temsilcilerine teşekkür eder Siverek kentine hizmetlerin devamını dileriz. Ekonomik anlamda hayati önem taşıyan Organize Sanayi Sitemizin temelinin de bir an önce atılmasını talep ediyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195