Title of a News Article

Gülpınar’ın son durağı Hilvan oldu...

.

Gülpınar’ın son durağı Hilvan oldu...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar seçim çalışmalarına Hilvan ilçesinde devam etti. 

Hilvan ilçesinde sevenleri tarafından adına açılan Seçim Bürosu açılışına katılan Gülpınar, açılış öncesinde halka hitap etti. 

Gülpınar konuşmasında; “Değerli Hilvanlı hemşerilerim hepinizi muhabbetle selamlıyorum.  Büro açılışında sizlerle bir aradayız. Büro açılışında emeği geçen Aytar ve Aslan ailelerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizleri onurlandırdılar. Seçime az bir zaman kaldı 7 Haziranda Urfa'da AK Parti adına güzel bir zafer almayı Rabbim bizlere nasip eder.  Seçim siyaset eğer hizmetse Hilvan'ın açık ara AK Partiyi önde götürmesi lazım. Son dört yılda Urfa'da en fazla hizmeti Hilvan almıştır.  Hiç kimse bunu inkâr edemez. Gözü olan, vicdanı olan merhameti olan herkes yapılan hizmetleri görür. Bu hizmetlerin gelmesinde Belediye Başkanımızın, ilçe başkanımızın, milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın ve elbette Sayın Bakanımızın çok büyük katkısı oldu. Hilvan’ın birçok sorunu halloldu. En son Karayollarının bir surunu vardı. Meclis kapanmadan yasayı çıkarttık o meseleyi hallettik” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar'ın Hilvan ilçesindeki seçim bürosu açılışına AK Parti Hilvan ilçe başkanı Hanifi Düzme ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195