Title of a News Article

Güneş'ten gazetecilere anlamlı mesaj...

Güneş'ten gazetecilere anlamlı mesaj...
banner206
MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm Gazetecilerin gününü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda hakkı savunan ve tarafsızlığını koruyan tüm Gazetecilerin gününü kutladı.

MHP İl Başkanı Güneş, gazeteciliğin önemli bir kamuoyu görevi olduğunu dile getirerek, bu görevi layıkıyla yerine getiren tüm Gazetecileri tebrik etti. Gazeteciliğin, Bürokrasi ile halk arasındaki köprü olduğunu kaydeden Güneş, “Medya, demokrasilerin ayrılmaz unsurudur. Sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasında hayati bir işleve sahip olan medya, halk ile bürokrasi arasında köprü görevi görüyor. Bu önemli görevi yerine getiren tüm Gazetecilerimizi tebrik ediyorum. Halkın doğru bilgiye ulaşması için medya mensuplarının kritik bir görevi yerine getirdiğinin bilincindeyiz. Hakikati gözeterek görevlerini yerine getiren tüm Gazetecilerimizi bu onurlu mesleği yapmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195