Title of a News Article

Gururluyuz...

.

Gururluyuz...
banner206

11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlanıyor. Bugün sabah Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek programa; Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman da katılacak. Programda Şanlıurfa’ya İstiklal Madalyası da verilecek.

Şanlıurfa’nın Düşman işgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümünü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük coşkuyla kutlanıyor. Cumartesi günü kortej yürüyüşüyle start alan, dün Türk Yıldızları tarafından düzenlenen gösteri ve benzeri etkinliklerle devam eden kutlamalar, bugün yapılacak programlarla sona erecek.

 

Urfa, İstiklal Madalyasına kavuşuyor

11 Nisan kutlamaları kapsamında bugün saat 21.00’de GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda Kurtuluş Töreni Programı düzenlenecek. Programa Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman başta olmak üzere tüm bakanların katılması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde tüm partilerin desteği ile TBMM tarafından kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın jet hızıyla onayladığı ‘İstiklal Madalyası’ da, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmet Karaman tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye verilecek. Saat 10.00 civarında da Şanlıurfa’da yapılması planlanan büyük projelerin temeli atılacak. Üç gün boyunca sürecek 11 Nisan kutlamaları, bugün saat 16.15’te Dergah Camii’nde yapılacak Mevlid ile sona erecek.

 

Bakanlar Kurulu da Urfa’da yapılacak

Bu arada Şanlıurfa, bugün Bakanlar Kurulu’na da ev sahipliği yapacak. Uzun yıllar sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinin Kurtuluş Yıldönümü nedeniyle Bakanlar Kurulu’nu Şanlıurfa’da toplayacak. Bugün yapılması planlanan toplantının, yer ve saati gizli tutuluyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195