Title of a News Article

Güvenç, buna çok üzülecek!

Güvenç, buna çok üzülecek!
banner206
 ORC’nin, en başarılı 5 büyükşehir belediye başkanı anketinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç yer almadı.

ORC’nin yaptığı ankette en başarılı 5 büyükşehir belediye başkanı belirlendi. Sonuçlara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yüzde 57,5 ile birinci oldu.  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 57 ile ikinci olurken, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yüzde 56,2 ile üçüncü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 54,7 ile dördüncü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yüzde 54 ile beşinci oldu.

Bu arada 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç’in ilk 5’e giremediği görüldü.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 12:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
İNSANOĞLU
İNSANOĞLU - 9 yıl Önce

başkanımız birinci olmasa da bizim nazarımızda o hep birinci. hem bu bir yarış değil. i̇yi ki varsın başkanım. sen gönülleri̇n bi̇ri̇nci̇si̇si̇n.

bayram
bayram - 9 yıl Önce

ne yapmıs kı ılk 5 e gırsın

KEMAL
KEMAL - 9 yıl Önce

allah icin sacmalama secim olalali kac ay oldu bir civi cakmadi ismini nahyayaptirmaktan ismini millete ezberletmekten baska bise yapmadi bizleri rezil etti verdigimiz oylar haram olsun ! akp guvenıp verdık oyu sahsına mı verdık sankı ! herkes ısıne bakmalı bırde ılk 5 e gırmedıgını gormus sen ılk 5 deıl 50 ye gır elını op basına koy baskan !

seher gül
seher gül - 9 yıl Önce

ihsanoğlu fakıbabaya can kurban tayyip bey can kurban ama güvenç için diyemem bunu allah aşkına güvenç şunu yaptı de .yazık abi zerre kadar iş yok.

SIRADAKİ HABER

banner195