Title of a News Article

Güvenç talimatı verdi!

Güvenç talimatı verdi!
banner206

 Direkli ve Süleymaniye bağlantı yolu ile Devteşti ve Çimento Fabrikası güzergahındaki bağlantı yollarını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç, eksik kalan yolların yapılması talimatı verdi.

Ulaşım Daire Başkanlığı ve ŞUSKİ Yetkilileri ile inceleme yapan Başkan Güvenç’e mahalle muhtarları da katıldı.

Önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı toplantı salonunda yol sorunlarını ile ilgili muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güvenç, daha sonra sorunu yerinde görmek için Devteşti ve Çimento Fabrikası bağlantı yolunu inceledi. Sürücüler için yolun risksiz hale için talimatını Ulaşım Daire Başkanlığına talimat veren Başkan Güvenç, buradan Direkli Mahallesine geçerek incelemelerini sürdürdü.

 

DİREKLİ’DE KARAKOYUNA KORKULUK

Direkli’de bulunan Huzurevi bölgesi ile Süleymaniye yolunun asfaltla birbirine bağlanması ile iki mahalle arasındaki ulaşımın daha kolay sağlanacağını ifade eden Başkan Güvenç, ayrıca Bölgedeki Karakoyun deresinde demir korkuluklarla çevrilecek olası kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belirterek en kısa zamanda demir korkulukların takılacağını söyledi.

 

ÇOCUKLARIN İSTEDİĞİNİ KIRMADI

Gittiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Güvenç, Direkli’de bir çocuğun piknik isteğini yapma isteğini geri çevirmeyerek hafta sonu buradaki çocukları ailelerin talebi doğrultusunda Halfeti turu düzenleyerek burada piknik yaptıracaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195