Title of a News Article

Güvenç, Tek bir oy, bin oyunu bozar

 Güvenç, Tek bir oy, bin oyunu bozar
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Hayat-ı Harrani mahallesinde Seçim Bürosunun açılışına katıldı.

Vatandaşların büyük bir teveccühü ile karşılanan Celalettin Güvenç, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra kalabalıkla birlikte söyleyen AK parti şarkılarına eşlik etti.

Daha sonra vatandaşlara seslenen Celalettin Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin çeşitli illerinde yüzbinlerin toplandığı mitinglerin milletin uyanışının göstergesi olduğunu kaydederek, “Artık halkı eskisi gibi kandıramıyorlar. Sandığa sahip çıkalım. Küskünlüğe, kırgınlığa asla izin vermeyelim. Bu dava Ahmet Mehmet davası, sadece Recep Tayyip Erdoğan davası değil; bu dava bütün milletin, ümmetin ve gençliğimizin davasıdır. Tek bir oy bin oyunu bozar ve bilin ki; bizim Allah’tan ve sizden başka kimsemiz yok. Sizin de gücünüzü göstereceğiniz yer Pazar günü Topçu Meydanıydı, 30 Martta da sandıktır. 30 Mart’ta Dünya Şanlıurfa’nın huzurunu, barışını, kardeşliğini ve desteğini konuşacak” dedi.

9 Mart’ta Topçu Meydanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Şanlıurfa’nın sahip çıktığını söyleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Davanıza, partinize sahip çıktınız, memleketimize sahip çıktınız. Bu seçim artık yerel bir seçim değil; AK Partiyi sorgulayanlara ders verme seçimidir. Belki burada oylarımızla belediye başkanlarımızı seçeceğiz; ama onların şahsında Türkiye’nin istikametini çizeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Celalettin Güvenç, Emin Önen ile birlikte seçim bürosunun açılışını hep birlikte gerçekleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195